Buzău, Prelungirea Unirii Sud, Nr. 2 0733 941 085 daniel.konstruct@yahoo.ro
Selectează o Pagină

Mansardarea podului este o alegere potrivită pentru a te bucura de cât mai mult din spaţiul casei. Poţi alege să îţi creezi propria oază de relaxare sau poţi să dai o utilitate practică acestui spaţiu.

O mansardă poate fi foarte bine un apartament boem, cu toate încăperile caracteristice acestuia, inclusiv bucătărie şi baie.

În funcţie de destinaţia finală a încăperilor, trebuie să ţii cont de tipul de ferestre pe care le vei alege. Cu siguranţă, foarte important este aspectul acestora şi cantitatea de lumină care pătrunde în cameră, dar materialul din care sunt făcute trebuie să fie potrivit pentru felul în care fiecare spaţiu va fi utilizat.

Ce trebuie știut înainte de a achiziționa ferestrele de mansardă?

Suprafața ocupată de ferestrele de mansardă nu tebuie să fie mai mică de 10% din suprafața camerei, iar suprafața optimă a ferestrelor dintr-o cameră în care se petrece mult timp pe timpul zilei este de 20% din suprafața podelei. De exemplu, pentru un living cu suprafața de 24 mp, suprafața vitrată trebuie să fie între 2,4 mp și 4,8 mp. Mansarda este un loc cu un grad mai ridicat de vulnerabilitate în faţa apariţiei condensului şi a mucegaiului. Doar o izolaţie potrivită poate stopa acest fenomen. Folosirea ferestrelor speciale din PVC este soluţia ideală pentru obţinerea unei bune termoizolări.

O baie nou nouță

Dacă plănuiești să ai în mansardă o baie, trebuie să ţii cont că aceste încăperi sunt zone deosebit de predispuse la formarea condensului şi la apariţia mucegaiului. Şi în acest caz ferestrele cu profil din PVC sau din lemn învelit în poliuretan alb reprezintă o soluţie care previne şi rezistă în faţa acestor neplăcute fenomene.

Atenţia la detalii te poate scuti de probleme şi cheltuieli ulterioare

Baia reprezintă un spațiu pentru relaxare și pentru răsfăț. Totuși, multe băi nu oferă confortul, luminozitatea și ventilația necesare unui astfel de spațiu. Renovarea sau amenajarea băii de la mansardă este o investiție care s-ar putea amortiza în diferite moduri. Poți apela la un instalator profesionist pentru a începe transformarea acesteia. Lumina este acolo, doar trebuie să îi faci loc să intre. Spațiul din baia situată la mansardă se poate amenaja cu ajutorul ferestrelor ultra-rezistente la umiditate alcătuite din lemn învelit în poliuretan alb. Acest model de ferestre a fost special creat pentru încăperi cu umiditate ridicată (băi, bucătării, piscine). Lumina vie a dimineții te va reîmprospăta rapid pentru o zi de muncă plină.

PROMOȚII