Buzău, Prelungirea Unirii Sud, Nr. 2 0726 278 864 vreautigla@yahoo.com
Selectează o Pagină

Uși garaj

Uși garaj secționale

Cauți un model de ușă de garaj secțională, care să îmbine calitatea cu cele mai bune prețuri?
Profită acum de cea mai nouă PROMOŢIE la gama de uși de garaj secționale, cu prețuri începând de la 2.017 lei (fără TVA) și 10 ani garanție!

Confecționată din panouri de tip sandwich realizate din două foi de oțel galvanizat vopsit în câmp electrostatic și umplută cu spumă poliuretanică, varianta de ușă garaj / poartă garaj secțională se poate folosi pentru orice tip de spațiu și se poate fabrica pe dimensiuni extrem de variate și chiar atipice.

Aceste uși de garaj folosesc inteligent spațiul din interiorul și din exteriorul garajului, întrucât se deschid vertical prin culisare pe șine, au o durată mare de viață, au o structură ușoară, sunt rezistente și fiabile. Varianta de ușă garaj / poartă garaj secțională este proiectată să reziste cel puțin 20 de ani, la un număr de minimum 25.000 de cicluri deschidere/închidere.

Aceste uși de garaj / porți de garaj pot fi acționate atât în varianta manuală (recomandată pentru uși garaj de dimensiuni reduse), cât și în varianta electrică (recomandată pentru uși garaj de dimensiuni mari). Acționarea electrică asigură un confort sporit utilizatorilor și o durată mai mare de viață a acestor uși de garaj, prin prevenirea uzurii. Ambele tipuri de acționări sunt fiabile, ușor de utilizat și pot fi achiziționate la un preț avantajos.

Alege cea mai inspirată soluție pentru garajul tău!
Solicită oferta personalizată pentru uși de garaj secționale sau tip rulou, disponibile în oferta Cad Konstruct!

Program de lucru

  • } Luni – vineri: 07:00 – 18:00
  • } Sâmbătă: 08:00 – 12:00
  • } Duminică: închis

Culori disponibile pentru uși garaj secționale:

Informații tehnice
  • Acționare electrică
  • Acționare manuală
  • Posibilitatea adăugării de accesorii opționale

Garanţie

  • 10 ani garanție la panouri
  • 2 ani garanție la feronerie
PROMOȚII