Buzău, Prelungirea Unirii Sud, Nr. 2 0733 941 085 daniel.konstruct@yahoo.ro
Selectează o Pagină

Țiglă metalică model clasic

Țiglă metalică BlachoTrapez Tysenia

Țigla metalică Balchotrapez Tysenia este o soluție excelentă pentru orice construcție, oferind o combinație perfectă între rezistență, durabilitate și estetică.

Cu un design modern și atrăgător, țigla metalică Balchotrapez Tysenia se adaptează armonios oricărui tip de acoperiș. Fabricată din oțel de calitate superioară, este rezistentă la intemperii, lovituri și coroziune. Acest tip de țiglă metalică asigură o protecție sigură împotriva infiltrării apei și a altor elemente nedorite.

Tysenia oferă o gamă variată de culori și finisaje pentru a se potrivi cu gusturile și preferințele fiecărui client. Prin utilizarea țiglei metalice Balchotrapez Tysenia, nu doar vei obține un acoperiș rezistent și durabil, dar vei adăuga și o notă elegantă și modernă locuinței tale.

Alegând țigla metalică Balchotrapez Tysenia, investești într-un produs de înaltă calitate, fabricat conform celor mai riguroase standarde industriale. Fiind ușor de montat și întreținut, aceasta reprezintă alegerea ideală pentru un acoperiș de lungă durată și estetic plăcut.

Descoperă țigla metalică Balchotrapez Tysenia și bucură-te de un acoperiș rezistent, frumos și durabil, ce îți va asigura confortul și protecția pe termen lung.

Ai nevoie de mai multe informații?

Specialiștii Cad Konstruct îți stau la dispozitie cu asistență tehnică și consiliere de specialitate.

Contactează-ne!

Program de lucru

  • } Luni – vineri: 07:00 – 18:00
  • } Sâmbătă: 08:00 – 12:00
  • } Duminică: închis

Culori disponibile pentru țigla metalică BlachoTrapez Tysenia (la cerere se pot furniza și alte culori din gama disponibilă la furnizor, acestea pot fi diferite față de cele prezentate în site, datorită materialului de bază folosit) :

Informații tehnice
  • Lățime totală panou țiglă: 1236 mm
  • Lățime utilă panou țiglă: 1198 mm

Garanţie

  • 50 ani garanție – finisajele Pladur® Relief IceCrystal, Colorcoat HPS 200 Ultra®
  • 40 ani garanție – finisaj Pladur® Wrinkle mat
PROMOȚII