Buzău, Prelungirea Unirii Sud, Nr. 2 0726 278 864 cadkonstruct@yahoo.com
Selectează o Pagină

Țiglă metalică model clasic

Țigla metalică Rufster Terra

Tigla metalică Rufster Terra este fabricată din oțel galvanizat de înaltă calitate, asigurându-i o rezistență superioară la intemperii, impact și coroziune. Acoperită cu un strat special de protecție, această tiglă metalică rezistă cu succes la radiațiile UV și menține aspectul său estetic impecabil în timp. Astfel, acoperișul va avea o durată de viață îndelungată și va păstra frumusețea și protecția proprietății tale.

Rufster Terra se remarcă prin designul său clasic și elegant, care se integrează perfect în orice tip de arhitectură. Disponibilă într-o gamă variată de culori și finisaje, această tiglă metalică îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza acoperișul în conformitate cu stilul și preferințele tale individuale. Indiferent dacă optezi pentru un aspect tradițional sau contemporan, Rufster Terra va adăuga o notă distinctivă și estetică proprietății tale.

Montajul tiglei metalice Rufster Terra este rapid și eficient, beneficiind de un sistem de fixare fiabil și rezistent la vânturi puternice și alte condiții meteorologice severe. Astfel, vei obține un acoperiș stabil și sigur, capabil să reziste cu succes în fața factorilor externi. De asemenea, datorită greutății reduse a tiglei metalice, instalarea va fi simplă și nu va necesita structuri de susținere complexe.

Pe lângă aspectul estetic atrăgător, tigla metalică Rufster Terra oferă și performanțe tehnice excepționale. Cu un strat de protecție special, această tiglă metalică asigură o izolație termică eficientă, contribuind la menținerea unei temperaturi confortabile în interiorul clădirii. De asemenea, Rufster Terra oferă și o bună izolație fonică, reducând zgomotul din mediul exterior și creând un mediu liniștit și plăcut în interior.

În concluzie, tigla metalică Rufster Terra reprezintă alegerea perfectă pentru un acoperiș de încredere și estetic plăcut. Cu rezistență remarcabilă, durabilitate și design clasic, Rufster Terra va transforma acoperișul într-un element esențial pentru frumusețea și protecția proprietății tale.

Ai nevoie de mai multe informații?

Specialiștii Cad Konstruct îți stau la dispozitie cu asistență tehnică și consiliere de specialitate.

Contactează-ne!

Program de lucru

 • } Luni – vineri: 07:00 – 18:00
 • } Sâmbătă: 08:00 – 12:00
 • } Duminică: închis

Culori disponibile pentru țigla metalică Rufster Terra, nuanțe mate – Finisaj Super-poliester MPR (60 µ) :

Culori disponibile pentru țigla metalică Rufster Terra, nuanțe mate – Finisaj Finisaj poliester mat structurat (35 µ):

Informații tehnice
 • Grosimea tablei : grosimea totală poate fi de 0,45 mm, 0,5 mm, 0,55 mm sau de 0,6 mm
 • Stratul de zinc : cantitatea stratului de zinc care protejează oţelul este între 225 – 275 g/m2, în funcţie de finisaj
 • Faţa vizibilă a materialului este acoperită cu vopsea pe bază de Poliester în următoarele variante:
  –Poliester lucios, 25 µ grosime
  – Poliester mat structurat, 35 µ grosime (MS)
  – Super-Poliester MPR, 45-60 µ grosime (MPR)
 • Pe verso materialul este protejat de un strat de lac de 7 µ grosime.

Garanţie

În funcție de tipul stratului final, țigla metalică Terra este acoperită de următoarele perioade de garanție:

– 30 de ani la produsele cu finisaj super-poliester MPR

– 15 ani la produsele cu finisaj poliester MS sau PUR

– 10 ani produsele cu finisaj poliester lucios.

PROMOȚII