Buzău, Prelungirea Unirii Sud, Nr. 2 0733 941 085 daniel.konstruct@yahoo.ro
Selectează o Pagină

Țiglă metalică

Novatik METAL KOLAJ

Novatik METAL | KOLAJ – PANOURI METALICE PENTRU ACOPERIȘ

Acoperișul Novatik METAL KOLAJ vine ca o nouă opțiune pentru arhitecți și designeri, conturând în mod evident noile trenduri din domeniul acoperișurilor și aducând un plus, mai ales construcțiilor noi, care vizează proiecte moderne realizate în stil minimalist.

DIMENSIUNI OPTIME

Lățimea de 233 mm a noului profil Novatik METAL KOLAJ se traduce prin avantaje multiple:

– rezistență sporită împotriva fenomenelor meteo extreme (grindină și depuneri mari de zăpadă) datorată numărului mare de puncte de sprijin ale modulelor pe structura de lemn;
– un număr de 12 puncte de fixare pe fiecare metru pătrat de învelitoare înlătură riscul desprinderii modulelor, ceea ce înseamnă ca acoperișul Novatik METAL KOLAJ devine unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitori.

CALITATE ASUMATĂ NOVATIK

Novatik își pune amprenta pe fiecare modul Novatik METAL KOLAJ pentru a certifica nivelul înalt de calitate al produselor sale. Marca Novatik® este ștanțată pe fiecare modul, asigurând în acest fel clienții de proveniența produselor și de autenticitatea acestora.

PATRU CANALE DE SIGURANȚĂ PENTRU EFICIENȚA SPORIȚĂ ÎMPOTRIVA INTEMPERIILOR

Datorită celor patru canale de rupere a capilarității, suprapunerea laterală a modulelor Novatik METAL KOLAJ asigură o etanșare superioară și sigură. Aceste canale au rolul de a conduce apa în mod natural spre zona de scurgere, formând patru bariere consecutive, cu scopul de a evita problemele cauzate de infiltrațiile apărute în urma furtunilor puternice.

DESIGN VERSATIL

Forma noului profil Novatik METAL KOLAJ permite suprapunerea modulelor în două moduri distincte de instalare: intercalat sau aliniat. Astfel, aspectul final al acoperișului oferă o versatilitate deosebită, mai ales pentru proiectele unde pretențiile arhitecturale sunt foarte ridicate.

ÎNĂLȚIME OPTIMĂ A MODULULUI

Înălțimea de 30 mm a modulului Novatik METAL KOLAJ asigură o fixare și o etanșare sigură. Suprapunerile sunt aproape invizibile și este eliminat riscul infiltrațiilor accidentale sau a depunerilor de praf sub învelitoare.

TEHNOLOGIE INOVATOARE

Profilul KOLAJ beneficiază de cele mai recente inovații Novatik, care sub aspectul unui colaj de calități și caracteristici speciale, reprezintă un produs cu design premium, ce stabilește un nou standard de calitate pe piața învelitorilor din Europa.

SISTEM DE FIXARE SOLID

Este un profil robust, care utilizează aceeași prindere în plan orizontal, specifică tuturor profilelor Novatik, cu o instalare fermă prin intermediul a 12 șuruburi de fixare per metru pătrat de învelitoare, ceea ce îi conferă o rezistență sporită împotriva vântului puternic și a fenomenelor meteo extreme. Dimensiunea redusă a modulului Novatik METAL KOLAJ generează pierderi tehnologice reduse și aduce avantaje semnificative în ceea ce privește depozitarea, manipularea și transportul.

Profilul Novatik METAL KOLAJ este produs din oțel prevopsit în trei variante de acoperire:

Novatik METAL KOLAJ Mat (otel 0.5 mm) – oțel cu strat de protecție anticorozivă ZnMg 120 g/mp (acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni) sau cu strat de protecție anticorozivă Zn 275 g/mp (acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 7 microni). Ambele tipuri de straturi de protecție anticorozivă aplicate oțelului asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare.
Novatik METAL KOLAJ Mat (otel 0.6 mm) – oțel cu strat de protecție anticorozivă ZnMg 120 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni pe fața superioară a țiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni). Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri).
Novatik METAL KOLAJ High Coat (otel 0.51 mm): oțel cu strat de protecție anticorozivă de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni și protecție Epoxid de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4).
Novatik METAL KOLAJ Frost (otel 0.5 mm): oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan de 60 microni și protecție Epoxid 12 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea FROST conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi.

Ai nevoie de mai multe informații?

Specialiștii Cad Konstruct îți stau la dispozitie cu asistență tehnică și consiliere de specialitate.

Contactează-ne!

Program de lucru

 • } Luni – vineri: 07:00 – 18:00
 • } Sâmbătă: 08:00 – 12:00
 • } Duminică: închis

Culori disponibile pentru țigla metalică Novatik METAL KOLAJ (întrebați vânzătorul despre culorile disponibile în functie de tipul de țiglă ales, culorile afișate sunt cu rol informativ):

Informații tehnice
 • LUNGIME TOTALĂ modul: 1305 mm

 • LUNGIME UTILĂ modul: 1250 mm

 • LĂȚIME UTILĂ modul: 233 mm 

 • NUMĂR MODULE / MP: 3,43 module

 • PANTĂ ACOPERIȘ: min. 16° 

 • GREUTATE / MODUL: 1,58 kg

Garanţie

 • Novatik METAL KOLAJ Mat (otel 0.5 mm)
  • Garanție estetică – 20 ani
  • Garanție tehnică – 30 ani
 • Novatik METAL KOLAJ Mat (otel 0.6 mm) / Novatik METAL KOLAJ High Coat (otel 0.51 mm) /Novatik METAL KOLAJ Frost (otel 0.5 mm)
  • Garanție estetică – 20 ani
  • Garanție tehnică – 40 ani
PROMOȚII