Buzău, Prelungirea Unirii Sud, Nr. 2 0733 941 085 daniel.konstruct@yahoo.ro
Selectează o Pagină

Țiglă ceramică

Țigla ceramică Tondach Renoton 9

tigla ceramica creaton balance

Descoperiți Eleganța și Performanța Supremă cu Țigla Ceramică Tondach Renoton 9

Tondach aduce un nivel superior de excelentă în lumea acoperișurilor ceramice cu țigla lor de vârf, Renoton 9. Produsă cu grijă și atenție la detalii, această țiglă ceramică reprezintă o combinație perfectă între design sofisticat și performanță uluitoare.

Robustețe și Versatilitate

Țigla Renoton 9 se remarcă printr-o construcție robustă, capabilă să reziste cu ușurință la diverse condiții climatice. Datorită formei sale inovatoare și a materialului ceramic de înaltă calitate, aceasta se potrivește oricărui tip de acoperiș, fie că este vorba de un acoperiș plat sau înclinat. Suprapunerea lor fără rosturi asigură o etanșeitate desăvârșită și un aspect neted.

Sistem Complet pentru un Acoperiș Desăvârșit

Tondach vă oferă nu doar țigle de încredere, ci și un sistem complet pentru acoperișul dvs. din țiglă ceramică. Această ofertă cuprinde țigle de ventilație, țigle de margine, țigle de coamă, elemente de început și o serie de accesorii de acoperiș care vă ajută să vă asigurați că acoperișul dvs. va fi performant și durabil.

Potrivire Perfectă la Orice Unghi

Țigla Renoton 9 se adaptează ușor la diferite unghiuri de acoperiș, de la 15° până la 45°. Cu recomandări detaliate privind distanța între șipci și necesarul de țigle pentru fiecare scenariu, garantăm un acoperiș adaptat la nevoile dvs. locale.

Detalii Precise și Accesorii de Încredere

În plus, vă oferim o gamă variată de accesorii de înaltă calitate, cum ar fi elemente de protecție, șuruburi de fixare, benzi de etanșare și multe altele, pentru a asigura că acoperișul dvs. funcționează la performanțe optime în timp.

Alegeți Renoton 9 pentru Eleganță și Durabilitate

Cu Tondach Renoton 9, obțineți mai mult decât o simplă țiglă ceramică – obțineți o piesă de design elegantă și o performanță de vârf. Contactați Cad Konstruct pentru a descoperi întreaga gamă de produse Tondach și pentru a începe transformarea acoperișului dvs. într-o operă de artă durabilă.

Ai nevoie de mai multe informații?

Specialiștii Cad Konstruct îți stau la dispozitie cu asistență tehnică și consiliere de specialitate.

Contactează-ne!

Program de lucru

  • } Luni – vineri: 07:00 – 18:00
  • } Sâmbătă: 08:00 – 12:00
  • } Duminică: închis

Culori disponibile pentru țigla ceramică Tondach Renoton 9 (la cerere se pot furniza și alte culori din gama disponibilă la furnizor) :

Informații tehnice
  • Dimensiuni de aproximativ 30 x 50 cm
  • Lățime de acoperire de circa 25,5 cm
  • Greutate de aproximativ 3,80 kg per bucată

Garanţie

  • 33 ani garanție
PROMOȚII