Buzău, Prelungirea Unirii Sud, Nr. 2 0733 941 085 daniel.konstruct@yahoo.ro
Selectează o Pagină

Țiglă metalică

Țigla metalică Rufster AQUA 3D

Bucurați-vă de eleganța și performanța superioară a tiglei metalice Rufster Aqua 3D, o soluție de acoperiș de înaltă calitate care combină aspectul estetic atrăgător cu proprietățile tehnice remarcabile. Fabricată cu precizie și atenție la detalii de către Rufster, această tiglă metalică vă asigură un acoperiș durabil și rezistent.

Tigla metalică Rufster Aqua 3D este realizată din oțel de înaltă calitate, oferind o rezistență excelentă la factorii externi, cum ar fi intemperiile și coroziunea. Acoperită cu un strat special de protecție, această tiglă metalică este capabilă să reziste cu succes la radiațiile UV și să mențină aspectul său estetic impecabil de-a lungul timpului. Astfel, acoperișul dumneavoastră va străluci în continuare și va oferi protecție sigură pentru mulți ani de acum încolo.

Rufster Aqua 3D se remarcă prin designul său inovator și aspectul tridimensional, care adaugă o notă distinctă de eleganță și profunzime oricărei construcții. Disponibilă într-o gamă variată de culori și finisaje, această tiglă metalică se poate adapta cu ușurință la orice stil arhitectural și design exterior. Indiferent dacă preferați un aspect clasic și discret sau unul modern și îndrăzneț, Rufster Aqua 3D vă oferă posibilitatea de a personaliza acoperișul în conformitate cu preferințele dumneavoastră individuale.

Montajul tiglei metalice Rufster Aqua 3D este simplu și eficient, cu un sistem de fixare fiabil și rezistent la vânt puternic sau alte condiții meteorologice severe. Astfel, veți beneficia de un acoperiș stabil și durabil, care poate rezista cu succes la diverse provocări ale mediului exterior. În plus, greutatea redusă a tiglei metalice permite și o instalare ușoară și rapidă, fără a necesita structuri de susținere complexe.

Ai nevoie de mai multe informații?

Specialiștii Cad Konstruct îți stau la dispozitie cu asistență tehnică și consiliere de specialitate.

Contactează-ne!

Program de lucru

 • } Luni – vineri: 07:00 – 18:00
 • } Sâmbătă: 08:00 – 12:00
 • } Duminică: închis

Culori disponibile pentru țigla metalică Rufster AQUA 3D, nuanțe mate – Finisaj Super-poliester MPR (60 µ) :

Culori disponibile pentru țigla metalică Rufster AQUA 3D, nuanțe mate – Finisaj Finisaj poliester mat structurat (35 µ):

Informații tehnice
 • Grosimea tablei : grosimea totală poate fi de 0,45 mm, 0,5 mm, 0,55 mm sau de 0,6 mm
 • Stratul de zinc : cantitatea stratului de zinc care protejează oţelul este între 225 – 275 g/m2, în funcţie de finisaj
 • Faţa vizibilă a materialului este acoperită cu vopsea pe bază de Poliester în următoarele variante:
  – Poliester lucios, 25 µ grosime
  – Poliester mat structurat, 35 µ grosime (MS)
  – Super-Poliester MPR, 45-60 µ grosime (MPR)
  – PURAL, 35 µ grosime, pe ambele feţe (PUR)
 • Pe verso materialul este protejat de un strat de lac de 7 µ grosime.

Garanţie

În funcție de tipul stratului final, țigla metalică AQUA 3D este acoperită de următoarele perioade de garanție:

– 30 de ani la produsele cu finisaj super-poliester MPR

– 15 ani la produsele cu finisaj poliester MS sau PUR

– 10 ani produsele cu finisaj poliester lucios.

PROMOȚII