Buzău, Prelungirea Unirii Sud, Nr. 2 0733 941 085 daniel.konstruct@yahoo.ro
Selectează o Pagină

Țiglă metalică model clasic

Țigla metalică BlachoTrapez Germania Simetric

Balchotrapez Germania Simetric reprezintă o soluție excelentă pentru acoperișurile rezidențiale și industriale, oferind o combinație perfectă între calitate și estetică.

Această țiglă metalică se remarcă prin designul său simetric, oferind un aspect estetic plăcut și uniform acoperișului tău. Materialul folosit, precum oțelul galvanizat sau aluminiul, garantează durabilitatea și rezistența împotriva intemperiilor și coroziunii.

Balchotrapez Germania Simetric este ușor de montat și se potrivește perfect atât acoperișurilor înclinate, cât și celor plate. În plus, dispune de un sistem de îmbinare și fixare inteligent, asigurând o etanșeitate superioară și rezistență la vânturi puternice.

Disponibilă într-o gamă largă de culori și finisaje, țigla metalică Germania Simetric poate fi personalizată în funcție de preferințele tale, adăugând un plus de eleganță și stil casei tale. Indiferent de dimensiunea și complexitatea acoperișului, această țiglă metalică oferă o soluție durabilă și fiabilă, protejând eficient locuința ta de umezeală, căldură excesivă și zgomot exterior.

Alege țigla metalică Balchotrapez Germania Simetric și beneficiezi de un acoperiș de înaltă calitate, rezistent în fața factorilor externi și cu un aspect elegant.

Ai nevoie de mai multe informații?

Specialiștii Cad Konstruct îți stau la dispozitie cu asistență tehnică și consiliere de specialitate.

Contactează-ne!

Program de lucru

  • } Luni – vineri: 07:00 – 18:00
  • } Sâmbătă: 08:00 – 12:00
  • } Duminică: închis

Culori disponibile pentru țigla metalică BlachoTrapez Germania Simetric (la cerere se pot furniza și alte culori din gama disponibilă la furnizor, acestea pot fi diferite față de cele prezentate în site, datorită materialului de bază folosit) :

Informații tehnice
  • Lățime totală panou țiglă: ~1215 mm
  • Lățime utilă panou țiglă: 1120 mm

Garanţie

  • 50 ani garanție – finisajele Superior HB, Colorcoat HPS 200 Ultra®, Pladur® Relief IceCrystal
  • 40 ani garanție – finisaj Pladur® Wrinkle mat
  • 25 ani garanție – finisaj Poliester standard mat
PROMOȚII