Buzău, Prelungirea Unirii Sud, Nr. 2 0733 941 085 daniel.konstruct@yahoo.ro
Selectează o Pagină

Țiglă metalică model clasic

Țigla metalică Rufster Nova

Descoperă eleganța și calitatea superioară a tiglei metalice Rufster Nova, soluția perfectă pentru un acoperiș durabil și estetic plăcut. Fabricată cu atenție la detalii și tehnologie avansată de către Rufster, această tiglă metalică îmbină performanța excepțională cu aspectul atrăgător.

Tigla metalică Rufster Nova este realizată din oțel de înaltă calitate, conferindu-i o rezistență deosebită la factorii externi, inclusiv intemperii și coroziune. Acoperită cu un strat special de protecție, această tiglă metalică este concepută pentru a rezista în fața radiațiilor UV și a menține aspectul său estetic de-a lungul timpului. Astfel, acoperișul va avea o durată de viață îndelungată și va continua să strălucească, oferind protecție și frumusețe proprietății tale.

Rufster Nova impresionează prin designul său inovator și elegant, care se integrează perfect în orice concept arhitectural. Disponibilă într-o gamă variată de culori și finisaje, această tiglă metalică se adaptează cu ușurință oricărui stil de construcție. Fie că preferi un aspect clasic și sobru sau unul modern și indraznet, Rufster Nova îți oferă posibilitatea de a personaliza acoperișul pentru a reflecta stilul și gusturile tale individuale.

Montajul tiglei metalice Rufster Nova este simplu și eficient, beneficiind de un sistem de fixare robust și rezistent la condiții meteorologice extreme. Astfel, vei obține un acoperiș stabil și durabil, capabil să facă față vânturilor puternice și altor factori externi. De asemenea, greutatea redusă a tiglei metalice facilitează instalarea rapidă și simplă, eliminând necesitatea unor structuri de susținere complexe.

Pe lângă aspectul estetic deosebit, tigla metalică Rufster Nova oferă și performanțe tehnice excelente. Prin stratul de izolație termică integrat, această tiglă metalică contribuie la menținerea unei temperaturi confortabile în interiorul clădirii, reducând astfel costurile de încălzire și climatizare. De asemenea, Rufster Nova oferă și o bună izolație fonică, reducând zgomotul din mediul exterior și creând un mediu liniștit și confortabil în locuința ta.

Ai nevoie de mai multe informații?

Specialiștii Cad Konstruct îți stau la dispozitie cu asistență tehnică și consiliere de specialitate.

Contactează-ne!

Program de lucru

 • } Luni – vineri: 07:00 – 18:00
 • } Sâmbătă: 08:00 – 12:00
 • } Duminică: închis

Culori disponibile pentru țigla metalică Rufster Nova, nuanțe mate – Finisaj Super-poliester MPR (60 µ) :

Culori disponibile pentru țigla metalică Rufster Nova, nuanțe mate – Finisaj Finisaj poliester mat structurat (35 µ):

Informații tehnice
 • Grosimea tablei : grosimea totală poate fi de 0,45 mm, 0,5 mm, 0,55 mm sau de 0,6 mm
 • Stratul de zinc : cantitatea stratului de zinc care protejează oţelul este între 225 – 275 g/m2, în funcţie de finisaj
 • Faţa vizibilă a materialului este acoperită cu vopsea pe bază de Poliester în următoarele variante:
  –Poliester lucios, 25 µ grosime
  – Poliester mat structurat, 35 µ grosime (MS)
  – Super-Poliester MPR, 45-60 µ grosime (MPR)
 • Pe verso materialul este protejat de un strat de lac de 7 µ grosime.

Garanţie

În funcție de tipul stratului final, țigla metalică Celesta este acoperită de următoarele perioade de garanție:

– 30 de ani la produsele cu finisaj super-poliester MPR

– 15 ani la produsele cu finisaj poliester MS sau PUR

– 10 ani produsele cu finisaj poliester lucios.

PROMOȚII