Buzău, Prelungirea Unirii Sud, Nr. 2 0733 941 085 daniel.konstruct@yahoo.ro
Selectează o Pagină

Țiglă metalică model clasic

Țigla metalică BlachoTrapez German Simetric

Blachotrapez German Simetric este o alegere excelentă pentru acoperișurile rezidențiale și industriale, aducând împreună calitate și aspect estetic. Fabricată de BlachoTrapez, o marcă de încredere în industria acoperișurilor, țigla metalică German Simetric se evidențiază prin designul său simetric și durabilitatea sa remarcabilă.

Această țiglă metalică oferă un aspect plăcut și uniform acoperișului tău, datorită designului său simetric atrăgător.

Montarea țiglei metalice Balchotrapez German Simetric este simplă și se potrivește perfect atât pentru acoperișurile înclinate, cât și pentru cele cu panta mai redusă. De asemenea, beneficiază de un sistem de îmbinare și fixare avansat, asigurând etanșeitatea și rezistența la vânturi puternice.

Cu o gamă variată de culori și finisaje disponibile, țigla metalică German Simetric poate fi personalizată în funcție de preferințele tale, adăugând o notă elegantă și stilizată casei tale. Indiferent de dimensiunea și complexitatea acoperișului, această țiglă metalică oferă o soluție durabilă și fiabilă, protejând eficient locuința ta de umezeală, căldură excesivă și zgomot exterior.

Alege țigla metalică Balchotrapez German Simetric și beneficiază de un acoperiș de înaltă calitate, rezistent în fața condițiilor meteorologice și cu un aspect estetic atrăgător.

Ai nevoie de mai multe informații?

Specialiștii Cad Konstruct îți stau la dispozitie cu asistență tehnică și consiliere de specialitate.

Contactează-ne!

Program de lucru

  • } Luni – vineri: 07:00 – 18:00
  • } Sâmbătă: 08:00 – 12:00
  • } Duminică: închis

Culori disponibile pentru țigla metalică BlachoTrapez German Simetric (la cerere se pot furniza și alte culori din gama disponibilă la furnizor, acestea pot fi diferite față de cele prezentate în site, datorită materialului de bază folosit) :

Informații tehnice
  • Lățime totală panou țiglă: ~1200 mm
  • Lățime utilă panou țiglă: 1144 mm

Garanţie

  • 50 ani garanție – finisajele Superior HB, Colorcoat HPS 200 Ultra®, Pladur® Relief IceCrystal, Aluminium STUCCO/MAT
  • 40 ani garanție – finisaj Pladur® Wrinkle mat
  • 25 ani garanție – finisaj Poliester standard mat
PROMOȚII