Buzău, Prelungirea Unirii Sud, Nr. 2 0733 941 085 daniel.konstruct@yahoo.ro
Selectează o Pagină

Țiglă metalică model clasic

Țigla metalică BlachoTrapez Kingas Eco Plus

Țigla metalică Kingas Eco Plus reprezintă o alegere excelentă pentru acoperișurile rezidențiale și comerciale, fiind proiectată pentru a oferi un echilibru perfect între estetică și performanță tehnică. Fabricată cu atenție la detalii de către echipa BlachoTrapez, această tiglă metalică asigură o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic.

Kingas Eco Plus este fabricată din oțel de înaltă calitate, care îi conferă o rezistență sporită la impact și intemperii. Acoperită cu un strat special de protecție, această țiglă metalică rezistă cu succes la coroziune, radiații UV și diverse condiții meteorologice extreme. Astfel, acoperișul dumneavoastră va avea o durată de viață lungă și va rămâne într-o stare excelentă de-a lungul timpului.

Kingas Eco Plus se remarcă prin sistemul său inovator de îmbinare, care asigură o fixare solidă și sigură a fiecărei bucăți de țiglă metalică. Această caracteristică contribuie la stabilitatea acoperișului în fața vânturilor puternice și altor factori externi. Montajul acestei tigle metalice este simplu și rapid, iar sistemul de fixare permite o instalare eficientă și precisă.

Un alt aspect important al tiglei metalice Kingas Eco Plus este capacitatea sa excelentă de izolare termică și fonică. Datorită stratului de izolație termică integrat, această tiglă metalică ajută la menținerea unei temperaturi confortabile în interiorul clădirii, reducând astfel costurile de încălzire și climatizare. De asemenea, izolația fonică contribuie la reducerea zgomotului din mediul exterior, oferind un mediu liniștit și confortabil.

Ai nevoie de mai multe informații?

Specialiștii Cad Konstruct îți stau la dispozitie cu asistență tehnică și consiliere de specialitate.

Contactează-ne!

Program de lucru

  • } Luni – vineri: 07:00 – 18:00
  • } Sâmbătă: 08:00 – 12:00
  • } Duminică: închis

Culori disponibile pentru țigla metalică BlachoTrapez Kingas Eco Plus (la cerere se pot furniza și alte culori din gama disponibilă la furnizor, acestea pot fi diferite față de cele prezentate în site, datorită materialului de bază folosit) :

Informații tehnice
  • Lățime totală panou țiglă: ~1195 mm
  • Lățime utilă panou țiglă: 1120 mm

Garanţie

  • 50 ani garanție – finisajele Superior HB, Colorcoat HPS 200 Ultra®, Pladur® Relief IceCrystal, Aluminium STUCCO/MAT
  • 40 ani garanție – finisaj Pladur® Wrinkle mat
  • 25 ani garanție – finisaj Poliester standard mat
PROMOȚII