Buzău, Prelungirea Unirii Sud, Nr. 2 0726 278 864 cadkonstruct@yahoo.com
Selectează o Pagină

Țiglă metalică model clasic

Țigla metalică BlachoTrapez Enigma

Țigla metalică Enigma impresioneaza prin designul sau modern si aspectul estetic plăcut. Realizată din tablă de oțel de înaltă calitate, acoperită cu un strat special de protectie, țigla metalică Enigma oferă o rezistență sporită împotriva factorilor externi, cum ar fi razele UV, coroziunea și intemperiile. Astfel, acoperișul dumneavoastră va arăta impecabil și va rezista în timp, fără a necesita prea multe intervenții de întreținere.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale țiglei metalice Enigma este ușurința de montaj. Cu un sistem de fixare simplu și eficient, această țiglă metalică poate fi instalată rapid și ușor, reducând astfel costurile și timpul necesar pentru realizarea acoperișului. Suplimentar, datorită greutății reduse a țiglei metalice, nu sunt necesare structuri de susținere complexe, ceea ce face ca Enigma sa fie o opțiune viabila chiar și pentru proiectele de renovare.

Un alt avantaj al țiglei metalice Enigma este versatilitatea sa. Fiind disponibilă într-o gamă variată de culori și finisaje, aceasta se poate adapta cu ușurinta la orice stil arhitectural sau concept de design. Fie ca doriți o țiglă metalică elegantă și discretă, sau una îndrazneață și modernă, Enigma vă oferă posibilitatea de a alege opțiunea perfectă pentru a se potrivi cu aspectul general al clădirii.

Ai nevoie de mai multe informații?

Specialiștii Cad Konstruct îți stau la dispozitie cu asistență tehnică și consiliere de specialitate.

Contactează-ne!

Program de lucru

  • } Luni – vineri: 07:00 – 18:00
  • } Sâmbătă: 08:00 – 12:00
  • } Duminică: închis

Culori disponibile pentru țigla metalică BlachoTrapez Enigma (la cerere se pot furniza și alte culori din gama disponibilă la furnizor, acestea pot fi diferite față de cele prezentate în site, datorită materialului de bază folosit) :

Informații tehnice
  • Lățime totală panou țiglă: ~1176 mm
  • Lățime utilă panou țiglă: 1100 mm

Garanţie

  • 50 ani garanție – finisajele Superior HB, Colorcoat HPS 200 Ultra®, Pladur® Relief IceCrystal
  • 40 ani garanție – finisaj Pladur® Wrinkle mat
  • 25 ani garanție – finisaj Poliester standard mat
PROMOȚII