Buzău, Prelungirea Unirii Sud, Nr. 2 0733 941 085 daniel.konstruct@yahoo.ro
Selectează o Pagină

Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică

Novatik NATURA WOOD

NOVATIK NATURA | WOOD – COMBINAŢIA PERFECTĂ ÎNTRE METAL, LEMN ȘI PIATRĂ

Acoperișul Novatik NATURA WOOD reinterpreteză aspectul natural al șindrilei de lemn, prin tehnologii moderne, montaj simplu și rapid. Acoperirea cu rocă vulcanică redă farmecul natural și oferă un rezultat architectural deosebit oricărei contrucții, fiind alegerea ideală pentru orice tip de locuință ce dorește să amintească de specificul acoperișurilor din șindrilă de lemn. Lipsa întreținerii, spre deosebire de șindrilele tradiționale, face ca șindrila metalică Novatik NATURA WOOD să devină o soluție extrem de eficientă și economică.

Modulul Novatik NATURA WOOD este realizat din oțel, protejat anticoroziv pe ambele fețe cu aliaj ZnMg 250 g/mp plus protecție suplimentară anticorozivă multiface®, profilat prin presare și ulterior finisat cu rocă vulcanică. Stratul de protecție multiface® reprezintă un tratament performant aplicat oțelului, cu o grosime de 1 până la 2 microni, fiind un etanșant multifuncțional aproape invizibil (acoperire organică subțire) aplicat pe benzile de oțel galvanizat la cald (ZnMg). Proprietățile sale remarcabile îi oferă oțelului o etanșare premium durabilă, cu rezistență excelentă la coroziune.

Ai nevoie de mai multe informații?

Specialiștii Cad Konstruct îți stau la dispozitie cu asistență tehnică și consiliere de specialitate.

Contactează-ne!

Program de lucru

  • } Luni – vineri: 07:00 – 18:00
  • } Sâmbătă: 08:00 – 12:00
  • } Duminică: închis

Culori disponibile pentru țigla metalică Novatik Natura WOOD (întrebați vânzătorul despre culorile disponibile în functie de tipul de țiglă ales, culorile afișate sunt cu rol informativ):

Informații tehnice

Lungime totală : 1375 mm
Lungime utilă modul : 1315 mm
Lățime utilă modul : 370 mm
Număr module / mp : 2,09 module / mp
Pantă acoperiș : Min 16˚
Greutate / mp : Aprox. 7.16 kg /mp

 

 

Garanţie

  • Garanție estetică – 30 ani
  • Garanție tehnică – 60 ani
PROMOȚII