Buzău, Prelungirea Unirii Sud, Nr. 2 0733 941 085 daniel.konstruct@yahoo.ro
Selectează o Pagină

Țiglă metalică model clasic

Țigla metalică BlachoTrapez Estima

Țigla metalică Estima este o alegere excelentă pentru acoperișurile rezidențiale și comerciale, oferind o combinație perfectă între durabilitate și estetică. Proiectată și fabricată cu atenție la detalii de către echipa Blacho, această tiglă metalică îmbină calitățile superioare ale metalului cu aspectul tradițional al țiglei ceramice.

Estima se remarcă prin durabilitatea sa excepțională, rezistând cu succes la impactul vremii și factorilor externi. Fabricată din oțel galvanizat și acoperită cu un strat special de protecție, țigla metalică Estima este rezistentă la coroziune, intemperii și radiații UV, asigurând astfel o lungă durată de viață.

Această țiglă metalică este concepută pentru a se potrivi perfect cu orice tip de arhitectură și stil de construcție. Indiferent dacă renovați o casă tradițională sau construiți o clădire nouă, țigla metalică Estima oferă soluția ideală pentru un acoperiș de înaltă calitate, care să reziste în timp și să aducă o valoare adăugată clădirii dumneavoastră. Cu Estima, puteți avea încredere că ați ales o țiglă metalică fiabilă, frumoasă și durabilă, care va înfrumuseța și proteja acoperișul casei sau clădirii dumneavoastră pe termen lung.

Ai nevoie de mai multe informații?

Specialiștii Cad Konstruct îți stau la dispozitie cu asistență tehnică și consiliere de specialitate.

Contactează-ne!

Program de lucru

  • } Luni – vineri: 07:00 – 18:00
  • } Sâmbătă: 08:00 – 12:00
  • } Duminică: închis

Culori disponibile pentru țigla metalică BlachoTrapez Estima (la cerere se pot furniza și alte culori din gama disponibilă la furnizor) :

Informații tehnice
  • Lățime totală panou țiglă: ~1190 mm
  • Lățime utilă panou țiglă: 1160 mm

Garanţie

  • 50 garanție
PROMOȚII