Buzău, Prelungirea Unirii Sud, Nr. 2 0733 941 085 daniel.konstruct@yahoo.ro
Selectează o Pagină

Într-adevăr, țiglele metalice distribuite de Cad Konstruct nu sunt cele mai ieftine de pe piață, dar cu certitudine sunt unele dintre cele mai sigure și mai longevive. Drept dovadă stă garanția ce poate ajunge până la 50 de ani. Cu siguranță, o clădire presupune o investiție foarte mare, dar suntem convinși că un acoperiș bun îi poate prelungi durata de viață și totodată o poate salva de la un posibil dezastru. Investește azi ca să fii liniștit mâine!

Cum  compari ofertele de preț în cazul în care vrei să achiziționezi țiglă metalică?

De foarte multe ori ești tentat să alegi oferta cu cel mai mic preț pentru un produs, fără însă să o compari corect și cu celelalte oferte primite.

 • Trebuie să verifici dacă suprafața mnționată în oferte este aceeași. În mod normal, diferențele nu trebuie să fie mai mari de 2% – 3%; dacă sunt mai mari, interesează-te de unde provin (există posibilitatea să alegi o ofertă calculată incorect care să te oblige ulterior la completări).
 • Oferta trebuie să conțină toate accesoriile (pazii, coame, dolii, șorțuri de streașină, elemente de fixare) iar acestea trebuie comparate fiecare în parte, cantitativ (completări = costuri suplimenatre pe care nu le-ai luat în calcul).
 • Compară, așadar, toate cantitățile!
 • Solicită informații despre calitățile foliei anticondens! Utilizarea unor folii necorespunzătoare poate conduce la funcționarea defectuoasă a termoizolației și implicit la cheltuieli uriașe ulterioare. De asemenea, tipul de folie poate influența tipul de termoizolație recomandat.
 • dacă oferta conține sistem de drenaj pluvial verifică toate cantitățile, dar mai ales materialul din care sunt produse (metal sau plastic – diferențele financiare sunt mari, dar cele de calitate și garanție sunt și mai mari), diametrul jgheaburilor și burlanelor.
Ce este recomandat să iei în calcul înainte de a achiziționa o învelitoare?
 • garanție și durată de viață, gradul de etanșeitate al sistemului de tablă tip țiglă;
 • preț materiale + preț manoperă;
 • notorietatea brand-ului (de cât timp este pe piață și ce reclamații sunt la adresa lui);
 • durata onorării comenzii și timp de execuție;
 • recomandarea proiectantului;
 • alte recomandări (constructori, prieteni).
Cum alegi distribuitorul de învelitori / montatorul?

Pentru a alege distribuitorul cu care vei colabora, asigură-te că acesta are echipă de montaj specializată sau colaborează cu firme de montaj specializate. Solicită să-ți prezinte cel puțin o lucrare realizată. Este de preferat să  eviți montatorii fără referințe sau cu un preț al manoperei  mult mai mic. Solicită garanție atât pentru materiale cât și pentru montaj. În acest fel poți fi sigur că ai primit materialul din ofertă și astfel vei descuraja și ,,montatorii de ocazie’’.

Așadar, atunci când cauți preț acoperiș țiglă metalică, informează-te înainte de toate cu privire la aspectele menționate mai sus!

PROMOȚII